TÜRSAB’tan tanışma ziyareti

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK), Alanya Turistik İşletmecileri Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

TÜRSAB BYK Alanya Başkanı Suat Çavuşoğlu, 2. Başkanı Levent Danışman, Genel Sekreter Hüseyin Darı, Sayman Halil Bankir ile yürütme kurulu üyeleri Mehmet Nedanlı, Vahit Çögenlili, Kerim Sarıkaya’nın yer aldığı ziyarette Çavuşoğlu, TÜRSAB genel ve yürütme kurulu yapısı ve işleyişi hakkında bilgi vererek Alanya turizmi ve Alanya tanıtımı çalışmalarında işbirliği içerisinde faaliyette bulunmak isteklerini belirtti. ALTİD Başkanı Gülçin Güner de yeni yönetimi tebrik ederek, ALTİD’in hali hazırda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Alanya protokolü kapsamında planlanan faaliyetler ve pilot bölge çalışması, bakanlık nezdinde katılınan Rus çalışma grup toplantılarındaki değerlendirmeler görüşüldü. Trafik kazalarının asgariye indirilmesi için özellikle Rusça dilinde altgeçit-üstgeçit uyarı ve yönlendirme panoları ile ışıklandırmanın sağlanması ve belediyelerle görüşmelerde de bu hususun dile getirilmesi gerektiği üzerinde duruldu. Ayrıca şehir içi tur otobüslerinin transferlerinde yaşanan sıkıntılar ve çözüm görüşmeleri de gerçekleştirildi.

#

31 Mar 2012 - 00:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber