Türkiye için flaş sözler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türk ekonomisinin büyüdüğüne ve enerji ihtiyacı buna bağlı olarak arttığına dikkat çekti. Putin bu sebeple "Türk ortaklarımız Mavi Akım'dan gaz akışının artırılmasını talep etti. Biz onları reddedemezdik." dedi

RUSYA

Devlet Başkanı Putin, Türk ortaklarımız Mavi Akım'dan gaz akışının artırılmasını talep etti. Biz onları reddedemezdik" dedi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mavi Akım'la ilgili konuştu. Putin, "Türk ekonomisi büyüyor. Enerji ihtiyacı buna bağlı olarak artıyor. Türk ortaklarımız Mavi Akım'dan gaz akışının artırılmasını talep etti. Biz onları reddedemezdik" dedi.

TÜRKİYE'NİN YUNANİSTAN SINIRINDA...

Putin ek olarak, "Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. Türkiye Rusya için önemli bir ortak. Türkiye'nin Yunanistan sınırında  gaz dağıtım tesisinin kurulması bize değil Avrupa Birliğine bağlı. Eğer Avrupa  güvenli, stabil bir gaz akışı istiyorsa oradan alabilir. Şunun bilinmesini  isterim, Rusya'dan daha ucuz ve güvenli gaz tedarikçisi yok." diye konuştu.

BATI SANIYOR Kİ DİĞERLERİ ONLARIN TEBAASI

Putin, "Batı öyle sanıyor ki kendileri  imparatorluk diğerleri de kendilerinin tebaası. Ekonomimizde yaşananlar Kırım'ın  bedeli değil, devlet olarak yükselmemizin bedeli" dedi.

18 Ara 2014 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber