Türkeş Üniversitesi geliyor

Avrupa'daki Türk STK'ların temsilcileriyle Münih'te bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, "Özal, Erbakan, Demirel, Ecevit adına üniversite var, Alparslan Türkeş adına da üniversite yapılsın" talebiyle karşılaştı

BAŞBAKAN Yıldırım da bu talebe "haklı bir talep" diyerek, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'e "Hemen çalışma yapalım" talimatı verdi. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Başbakan Yıldırım, 2 günlük ziyareti sırasında önemli temaslarda bulunmuş, Oberhausen kentinde Avrupalı Türklerle dev bir miting yapmıştı. Yıldırım, yurda dönmeden önce de Avrupa'daki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemişti.

28 Şub 2017 - 08:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber