Türk heyeti İspanya yolcusu

ENGELLİ öğrencilerin spor yoluyla uyum düzeyini yükseltmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun birlikte yürüttükleri proje kapsamında Türk heyeti, 22 Nisan-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında İspanya'da bir dizi temaslarda bulunacak.

Yarın yola çıkacak olan heyette, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nu temsilen Federasyon Başkan Vekili Feridun Özdeş bulunacak. 2 hafta sürecek olan temaslarda karşılıklı bilgi alışverişi, ikili görüşmeler, kurum ziyaretleri ve kültürel geziler yapılacak. Konuyla ilgi açıklama yapan Özdeş, sporun özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için en iyi rehabilitasyon aracı olduğunu söyledi. Özdeş, ''Federasyon olarak düzenlediğimiz sportif organizasyonlarda bu bilinçle hareket ettik. Sporcularımızın uluslararası düzeyde elde ettikleri başarılar da bunun en güzel göstergesi. Bu çerçevede İspanya'da yapacağımız görüşmelerin önemli katkıları olacağına inanıyorum'' dedi.

#

20 Nis 2012 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber