TSK'nın tank ve obüsleri IŞİD'i vuruyor!

Kilis’in karşısında Suriye’nin köylerinde Özgür Suriye Ordusu ile IŞİD arasında çatışmalar şiddetlenirken, Türk Silahlı Kuvvetleri sınıra yakın bölgelere düşen havan toplarına misli ile tank ve fırtına obüs toplarıyla vurmaya başladı

BUGÜN öğle saatlerinde Akıncı köyü ile Yavuzlu köyüne bağlı Ardıçlı mezrasının karşısında bulunan Karamezre köyü ile doğalgaz tesislerinin bulunduğu bölgede ÖSO ile IŞİD arasında şiddetli çatışmalar yeniden başladı. Çatışma ve patlama sesleri sınır köylerinden duyulurken, IŞİD tarafından atılan havan mermilerinin sınıra yakın bölgelere düşmesi üzerine TSK tarafından IŞİD mevzileri tank ve obüs toplarıyla dövülmeye başlandı. TSK, angajman kurallara çerçevesinde sınır birliklerinde konuşulu bulunan Tank birlikleri ile obüs toplarıyla IŞİD’in El Bab karargahı ile sınır köylerindeki IŞİD mevzilerine bomba yağdırdı. Oluşan patlama ve dumanlar sınır köylerinden duyulurken, IŞİD ile ÖSO arasında çatışmalar sürüyor.

07 Mar 2016 - 17:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber