Travesti cinneti

ALANYA'DA alkol alarak kendisine kırdığı bira şişesiyle zarar veren travesti, polis tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

- Akın BAYCAN
 Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Alkol alan ve cadde ortasında bira şişesini kırarak kollarını kesmeye başlayan "Berfin" takma adlı A.A. (23), devriye gezen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istendi. Elindeki cam parçasını polislerin üzerine doğrultan A.A. "Beni babam bu hale getirdi, 3 liralık bira için bu hale geldim. Benim abim polis, bir abim de öğretmen. Bu hayatı ben seçmedim!" diye bağırdı. Bir anlık dalgınlığı sırasında elindeki kırık şişe alınan A.A. güçlükle gözaltına alınabildi. Polis otosu ile götürüldüğü Alanya Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan A.A, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. A.A, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

#

09 Tem 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber