Tiyatroya büyük ilgi

KUTLU Doğum Haftası münasebetiyle Avsallar Belediyesi ve Alaaddin Keykubat Eğitimciler Derneği işbirliği ile Avsallar Kör Ali Baysal Düğün Salonu’nda sahneye konan ‘Onu Beklerken’ adlı tiyatro ilgiyle izlendi.

Mustafa ADIYAMAN Oyuna ilginin beklenin üstünde olması organizasyonu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü ve Alaattin Keykubat Eğitimciler Derneği yöneticilerini çok mutlu etti. Görgülü, bu tür organizasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle izleyicilere gül dağıttı.

#

19 Nis 2012 - 01:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber