Tır ve kamyonların geçişlerine kısıtlama

Tunceli-Pülümür karayolu, bazı güzergahlar hariç tüm çekici tır ve kamyonların geçişlerine iki yönlü olarak kapatıldı

TUNCELİValiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, son zamanlarda artan terör olaylarının önlenebilmesi, ilimiz genelinde tesis edilmiş huzur ve güven ortamının korunması, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda Tunceli-Pülümür karayolu, Erzincan ilinden Pülümür ilçesine, Tunceli il merkezinden Nazımiye ilçesine ve Tunceli il merkezinden Pülümür ilçesine gitmek isteyen tır ve kamyonların geçişine açıktır. Bunun dışında Tunceli-Pülümür karayolu tüm çekici tır ve kamyonların geçişine 24 Haziran 2017 günü saat 00.01’den itibaren iki yönlü olarak kapatılmıştır. Ayrıca Tunceli-Pülümür karayolu çekici tır ve kamyonlar hariç diğer tüm araçların geçişine her iki yönlü olarak açıktır. Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergâhlarını kullanmaları önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi

23 Haz 2017 - 22:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber