Terör örgütü PKK adına haraç toplayan 4 kişi tutuklandı

Siirt merkez Güneşli Köyü'nde etkisiz hale getirilen PKK'lı 3 teröriste yardım ve yataklık yaptıkları, ve örgüt adına haraç topladıkları iddiasıyla 4 kişi tutuklandı

BATMAN Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "17 Ekim 2016 Pazartesi günü Siirt merkez Güneşli Köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen 3 üç bölücü terör örgütü mensubuna yardım ve yataklık eden, vergilendirme adı altında vatandaşlardan zorla para toplayan, bölgedeki birçok işadamının kaçırılması, araçların yakılması gibi eylemlerde bölücü terör örgütü mensuplarıyla işbirliği halinde olan şahıslardan Batman’da 2, Siirt ili Güneşli Köyü'nde 6 şahıs olmak üzere toplam 8 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahıslardan; 3 üç kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, bir kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır" denildi.

22 Eki 2016 - 19:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber