Telefonda şoke eden pazarlık

Fethullah Gülen'in internete sızan ses kayıtlarındaki 'ABD ile aramızı çok bozmamamız lazım' sözlerinin Başbakanlık'taki böceklerle alakalı olduğu ortaya çıktı

BAŞBAKAN Erdoğan dün CHP ve MHP liderlerine seslenerek, 'Ofisimi dinlemek için konulmuş böceği ABD'nin üzerine atma pazarlıklarını da dinleyin' dedi.

AMERİKAYLA 'ARAMIZ BOZULMASIN'

Erdoğan'ın bu sözleri dikkatleri, Gülen'e birçok konuda raporun sunulduğu kayıtlara çevirdi. Fethullah Gülen ile telefonda görüşen kişi ABD'nin Almanya'yı dinlediğinin ortaya çıkmasını hatırlatarak, 'Bizim Türkiye başbakanının böyle bir böcek iddiası çıkmıştı. 'Amerika Almanya'yı dinliyor, Amerika herkesi dinliyor' diye. Böyle bir haber yapmanın faydası olur mu yoksa üstü geçti geçelim mi efendim?' diye soruyor. Gülen ise 'Geç. Amerika'yla da aramızı çok bozmamamız lazım. Başkaları ne derse desin biz demeyelim' şeklinde talimat veriyor.

20 Şub 2014 - 09:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber