Tekerlekli sandalyesi çalınmıştı: Çifte bayram yaşadı

Bingöl'de tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli 12 yaşındaki Ezgi, hediye edilen tekerlekli sandalye ile çifte bayram yaşadı

BİNGÖL'ÜN Genç ilçesinde 4 gün önce vicdansızlığın bu kadarına da pes dedirtecek bir olay yaşanmış ve 12 yaşındaki görme, yürüme ve konuşma engelliEzgi’nin tekerlekli sandalyesi evinin önünden çalınmıştı.
Sandalyesi çalındıktan sonra hayata küsen ve Ezgi’nin sesine Bingöl Tüm Engelliler Derneği kulak verdi. Dernek tarafından temin edilen tekerlekli sandalye Ezgi’nin evine getirildi. Hediye ile sevince boğulan Ezgi, çifte bayram yaşadı.

"Bize çifte bayram yaşattılar"

Çifte bayram yaşadıklarını belirten Ezgi’nin babası Turgut Aslankıray, "Ezgi’nin 4 gündür yaşadığı sıkıntıyı sağolsun Bingöl’den gelen tüm engelliler derneği çözdü. Bize çifte bayram yaşattılar. Allah onlardan razı olsun. Onlar da Ezgi’nin yaşadığı mutluluğu yaşasınlar inşallah. Kızım Ezgi bu sıkıntıdan kurtulmuş oldu en azından bayramda rahatça gezdirebileceğiz onu. Allah emeği geçen herkesten razı olsun diyorum" dedi.

25 Haz 2017 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber