TED'den renkli kutlama

TED Alanya Koleji'nin düzenlediği şölende öğrenciler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar

- Hüseyin Emre ÇEKİN

TEDAlanya Koleji tarafından '29 Ekim Cumhuriyet Şöleni' gerçekleştirildi. Şölende öğrenciler söyledikleri marşlar ve cumhuriyet temalı şarkılarla etkinliklere damga vurdular. Lise öğrencileri tarafından sahnelenen 'Cumhuriyet Oratoryosu' ise izleyenlerden tam not aldı. TED Alanya Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen '29 Ekim Cumhuriyet Şöleni'nde öğrenciler cumhuriyetin kuruluşunu bütün safhalarıyla canlandırdılar. Düzenlenen programın açılış konuşmasını TED Alanya Koleji Tarih Öğretmeni Yaprak Makas yaptı. Konuşmaların ve okunan şiirlerin ardından kolejin müzik bölümünün hazırladığı konsere geçildi. İlköğretim düzeyindeki öğrencilerden oluşan koro Atatürk ve cumhuriyete ithaf ettikleri şarkı ve marşları seslendirdi. Program sonunda lise öğrencileri tarafından sahnelenen 'Cumhuriyet Oratoryosu'  izleyenlerden yoğun ilgi gördü. TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü İzzet Akdikmen, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yılını okullarımızda büyük bir coşkuyla şölen havası içerisinde kutladık. TED Alanya Koleji ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri birbirinden farklı etkinliklerle şölenimizin 90. yıla yakışır bir performansla kutlanmasını sağladılar. Cumhuriyetimizi kuran Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacak olan nesillerimizin nitelikli eğitim almaları yönündeki çabalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

31 Eki 2013 - 22:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber