TED'de öğrencilere sertifika verildi

TED Alanya Koleji İlköğretim 3. sınıf öğrencileri, İngilizce dil eğitiminde ‘Değerleri’ vurgulayan sertifikalarla ödüllendirildi.

Vatandaşlık eğitimi olarak da adlandırılabilen  "Değerler Eğitimi", Antalya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önemli projesi doğrultusunda, TED Alanya Koleji'nin benimsediği sosyal misyonun özel vurgusuna dönüşüyor. Değerler eğitimi, gençlerin ve çocukların sadece akademik gelişimlerine değil, bununla birlikte kişisel ve sosyal gelişimlere de yoğunlaştığı için önem kazanıyor. Değerler eğitimi, çocukların iyi davranış geliştirme ve iyi insan olma bilincini önemsiyor ve tutumların, diğer insanlar üzerindeki etkisinden yola çıkarak çoğalımını öngörüyor. Toplumsal kurallara uyum ve toplumdaki diğer bireylerle etkileşim bağlamında, TED Alanya Koleji'nin 1. yarıyıl boyunca İngilizce derslerinde iyi ve örnek davranışlarda bulunan 3.sınıf öğrencilerine sertifika sunuldu.

#

20 Mar 2012 - 00:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber