Tayin depremi devam ediyor

Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonun ardından Emniyette başlayan tayin fırtınası devam ediyor

İSTANBUL Asayiş Şube Müdürlüğünden aralarında 1 emniyet amiri ve 2 başkomiserin bulunduğu 36 kişinin başka birimlere tayin edildikleri öğrenildi. 17 Aralık'tan sonra başlayan ve bugüne kadar devam eden Emniyetteki tayin depreminde İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden 36 kişinin tayini çıktı. Aralarında 1 emniyet amiri ve 2 başkomiserin bulunduğu 36 personel ilçe emniyet müdürlüklerine atandı.Tayini yapılan emniyet amirinin Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği görevini yürüttüğü belirtildi.

ASAYİŞ ŞUBEDE DAHA ÖNCEDE TAYİNLER YAPILMIŞTI

Asayiş Şube Müdürlüğünde operasyonun ardından önce şube müdürü tayin edilmiş. Ardından 5 müdür yardımcısı başka birimlere atanmıştı. Yankesicilik Büro Amirliği, Oto hırsızlık Büro Amirliği, Gasp Büro Amirliği ve Hırsızlık Büro Amirliğinden bir çok personelde Organize, Narkotik ve Mali Şube Müdürlüğüne tayin edilmişti. Asayiş Şube Müdürlüğünde boşalan personelin yerine tayinler yapılması bekleniyor.

22 Oca 2014 - 18:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber