Talsi günleri başladı

Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu ve Alanya Kaymakamı Özdemir, Letonya'daki festivalde birtakım etkiliklere katıldılar

 ALANYA Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile Kaymakam Erhan Özdemir, Letonya’daki kardeş şehir Talsi’de her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Dzimara Festivali bünyesinde Alanya ve Türk günleri organizasyonu için Letonya’ya gitti. Dün saat 15.00’te başlayan resmi programla başlayan festivalde sırasıyla Alanya fotoğrafları sergisi, Alanya ipek sergisi ve Alanya stantları açılışları yapıldı. Açılışların ardından bölge halkı, yabancı konuklar ve tüm misafirler, Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Feryal Türkoğlu ve dünyaca ünlü piyanist Burçin Buke’nin verdiği konserde buluştu. 18 Ağustos Pazar günü ise Alanya'dan giden aşçılar ziyaretçilere bölge müzesinde Türk yemekleri gecesi yapacaklar. Talsi’deki ilk günlerinde Talsi Belediye Başkanı Aivars Lacarus ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, gördükleri hazırlık çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek başarılı bir festival dilediler.

17 Ağu 2013 - 02:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber