Son dakika...Şehir hastanesi inşaatında yangın

Adana' da inşaatı süren şehir hastanesinde yangın çıktı.Mahsur kalanlar ve dumandan etkilenenler olduğu bildirildi

ADANA'NIN inşaatı tamamlama aşamasına gelen Şehir Hastanesi’nde yangın çıktı. Dumandan etkilenen işçiler tahliye edilirken bazıları da çatıya çıktı. 7 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi Mithat Özhan Bulvarı’nda 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’nde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İnşaatı süren ve eylül ayında açılışı planlanan hastane binasından yükselen dumanları görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Dumandan etkilenen işçiler binadan tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

ÇATIDA MAHSUR KALDILAR

Kısa sürede hastaneye ulaşan itfaiye ekipleri söndürme çalışması yaparken dumandan etkilenen işçilere de sağlık görevlileri müdahale etti. 7 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Bazı işçiler de dumandan etkilenip çatıya çıktı. Çatıda mahsur kalan işçilerin ise güvenli bölgede dumanın dağılmasını bekledikleri öğrenildi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Adana Şehir Hastanesi’nde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Çatıda mahsur kalan işçiler, yangın söndürülünce kendi imkanıyla binadan çıktı. Dumandan etkilenen 9 işçi ise tedavilerinin ardından taburcu edilirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

22 Haz 2017 - 12:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber