Son dakika - Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliği'ne saldırı

Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliği binasının çatısına çıkan bir grup, "Erdoğan, Türklerini yurduna götür“ yazılı pankart açarak, resmen Türk toprakları olarak kabul edilen Büyükelçiliğine saldırı düzenledi

VİYANA'DA Türk Büyükelçiliği binasının çatısına yan apartmandan geçen aşırı sağcı Avusturya Kimlik (Identitre Bewegung) Hareketi mensubu kişiler, elçilik binasının ön cephesine Avusturya’nın eski komutanlarından Prens Eugen’in siluetinin bulunduğu, üzerinde “Erdoğan, Türklerini yurduna götür” yazılı pankart açtı. Elçilik çalışanlarının müdahalesi ile derhal olay yerinden uzaklaştırılan saldırganlar, çektikleri fotoğrafları kendi internet sitelerinde paylaştı.

Viyana Büyükelçilik güvenlik birimlerinin olaya müdahale etmediği görülürken, polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı binada, soruşturma devam ediyor.

22 Mar 2017 - 22:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

M. Rüştü Mat - İşte Avrupa'nın gerçek yüzü. İlişkiler en kısa zamanda düzelir temennisinde bulunuyoruz ama bunlarda yüzyılların kini var. Her halde yeni bir dönem hem de çok zorlu bir dönem başlıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 22:25
01

? - M.RÜSTÜ MAT BEY. Biz baskasina yapinca sorun olmuyorda, baskasi bize yapinca mi sorun oluyor?? Pankart acmis, bayragi indiripte kendi bayragini asmamis.... Avrupali kin gütmez,hakaret etmez, tehdit hic etmez.... Sinirlerine hakim olup sadece uygun zamani beklerler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 22:25

Çorum Haber