Şoke eden sözler! 'Bir ay sonra bir tane bulamazsınız hepsini zehirlerim'

Adana'da sokak hayvanlarını besleyen anne-kıza tepki gösteren bir adam, "Burada 1 ay sonra bir tane köpek bulamazsınız, hepsini zehirlerim. Köpeklerin ölüm parasını da öderim, 3 bin lira cezası var" sözleri şok etti. Genç kızın üzerine yürüyen adamla ilgili anne-kız tehdit nedeniyle şikayette bulundu.

ADANA'DA  sokak hayvanları için parka su bırakan anne-kıza tepki gösteren bir kişinin, “Bu kapları dökerim. Burada da 1 ay sonra bir tane köpek bulamazsınız, hepsini zehirlerim. Köpeklerin ölüm parasını da öderim, 3 bin lira cezası var” ifadeleri, tepkilere neden oldu.

Anne-kız tehdit nedeniyle Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) şikayette bulundu. Orman Mühendisi Ezgi Dinçer (25) ve annesi Figen Bingöllü (44), blokların uzağındaki boş araziye sokak hayvanları için mama bıraktıktan sonra blokların yan tarafındaki parka gelerek ağaçlık alanda bulunan boş su kabını suyla doldurdu.Bu sırada, isminin Savaş Güven olduğunu ve sitenin yönetim kurulunda bulunduğunu söyleyen bir kişi, hayvanları besleyen anne kıza tepki gösterdi. Ezgi Dinçer ise bu sırada Güven'i görüntülemeye başladı. Anne kızdan sokak hayvanlarını beslememesini isteyen Savaş Güven, “Sizin gibilerden uğraşmaktan bıktım. Burası benim sitem. Su kaplarını atarım, dökerim” diye konuştu.

Figen Bingöllü'nün “Terbiyesizlik yapmayın” demesi üzerine Savaş Güven, “Ben terbiyesiz, alçak, namussuz bir adamım, kapları dökerim. Burada da 1 ay sonra bir tane köpek bulamazsınız, hepsini zehirlerim. Köpeklerin ölüm parasını da öderim, 3 bin lira cezası var” diye karşılık verdi.

Görüntülerde Savaş Güven'in, Ezgi Dinçer'in üzerine yürümesi dikkat çekti. Güven'in parktan ayrılması üzerine tartışma son buldu.

Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan anne kız daha sonra görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Pek çok internet kullanıcısı hayvan sever, olaya tepki gösterdi.

29 Tem 2017 - 14:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber