Şoförler Kıbrıs yolcusu

ALANYA Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya Kıbrıs'a gezi düzenleneceğini söyledi.

Akkaya, "Odamızın kültürel faaliyetleri arasında yer alan ve her yıl farklı tarihi ve kültürel bir bölgeye düzenlenen gezimiz, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yapılacak. 7-9 Nisan tarihleri arasında sürecek olan Kıbrıs gezisi programı çerçevesinde adanın tarihi ve kültürel bölgeleri gezilecek. Programda bunun yanı sıra KKTC Cumhurbaşkanı, Başbakan ve meclis başkanı da ziyaret edilecek. Her yıl turizm sezonu öncesi üyelerimize yönelik kültürel turlar düzenliyoruz. Üyelerimiz arasında hem kaynaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği sağlamak hem de farklı kültürel bölgelere giderek onların gerek sosyal gerekse de kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla bu tip gezileri her yıl düzenliyoruz. Bu yıl üyelerimizin talepleri doğrultusunda gezimizi KKTC'ye yapacağız" dedi.

#

05 Nis 2013 - 01:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber