Slovenya heyetinden AGÜ ye ziyaret

Slovenya Ankara Büyükelçisi Igor Jukic, Abdullah Gül Üniversitesi'ni (AGÜ) ziyaret etti. Ziyarette AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Slovenya'daki üniversiteler ile ortak çalışmalar yapabilmek için görüşmelerde bulundu

SLOVENYAAnkara Büyükelçisi Igor Jukic, beraberinde Slovenya Ticari Ataşesi Amndrej Ferjehve ve Slovenya Fahri Konsolosu Harun Hasyüncü ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Prof. Dr. Sabuncuoğlu, Büyükelçi Jukic ve heyetine Abdullah Gül Üniversitesi'nin uluslararası işbirlikleri hakkında bilgiler vererek, Slovenya'daki iyi üniversiteler ile de ortak çalışma yapabileceklerini önerdi.  
Büyükelçi Jukic de, Slovenya'da nitelikli ve başarılı üniversiteler olduğunu ve bu üniversitelerle Abdullah Gül Üniversitesi arasında işbirlikleri yapılabileceğini söyledi. Büyükelçi Jukic, ülkesindeki üniversiteler ile ortak çalışmalar yapmak amacıyla Rektör Sabuncuoğlu'nu Slovenya'ya davet etti.

20 Eki 2016 - 14:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber