Sınırda güvenlik kuleleri yükseliyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Suriye'nin Telabyad kentinin karşısında güvenlik kuleleri inşa ediliyor

SURİYEile Türkiye arasında güvenlik duvarının inşa edilmesinin ardından şimdi de güvenlik kuleleri yapılmaya başladı. Sınırın sıfır noktasında daha öncede metal olan güvenlik kulelerinin yanında beton güvenlik kuleleri inşa ediliyor. Yaklaşık 8 metre yüksekliğinde olan kulelerin bir kısmı tamamlanırken bir kısmının yapımına ise devam ediliyor. Yapılan güvenlik kuleleri sayesinde Türk askeri tarafından sınırın Suriye tarafındaki her türlü hareketlilik rahatlıkla gözlenebilecek. 
Akçakaleliler, “Sizin de gördüğünüz gibi güvenlik önlemleri alınıyor. Şu dalgalanan bayrak bizim canımız, ciğerimiz, vatanımız, birliğimiz. İnşallah bundan bir hafta sonra o sarı bayrağı kaldıracağız. Bu kapı ve kuleler güvenliğimiz için yapılıyor” ifadelerine yer verdi.  

30 Nis 2017 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber