Şehir içi şebeke çalışmaları başladı

KONAKLI ve Payallar Belediyesi’nin Alara’dan getireceği içme suyu hattının yapımını üstlenen müteahhit firma, Payallar şehir içinde ana hat borusu döşeme çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Caddesi Moil Petrol mevkiinde aralıksız devam eden çalışmaları denetleyen Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, toplam 7 kilometrelik şehir içi ana hattının depoya girişinin 400’lük, depodan çıkışının da 500’lük boruyla yapılacağını söyledi. Mevcut 150’şer tonluk iki depoya ek olarak yapılacak 3 bin tonluk deponun temelinin de çok yakın zamanda atılacağını belirten Öztürk, “İnşallah halkımıza söz verdiğimiz gibi bu yaz Alara suyu, evlerdeki musluklardan akacak ve yıllardır çekilen çile sona erecek. Su hattı projesinin uygulamaya geçişi aşamasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen İller Bakası Bölge Müdürümüz Sayın Yakup Koç ile çalışma arkadaşlarına şahsım ve halkım adına teşekkür ederim” dedi.

#

27 Nis 2012 - 00:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber