Şefik Türktaş Genç Alanya'yla Bayramlaştı

Genç Alanya Ekibi Chp'nin Alanya Belediye Başkanı Adayı Şefik Türktaş'ı ziyaret ederek bayramını kutladı.

Genç Alanya Ekibiyle bir araya gelen Chp'nin Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş "Gençleri kendi kabuğuna çekilmiş görüyorum. Bu böyle olmamalı gençler gerek ticarette, gerek siyasette yer almalı. Bunu görerek Genç Alanya'yı kurduk. Gençlerimize bir ofis hazırlayacağız. Bu ofis sizin olacak, gerek yerel gerek genel seçimlerde ağırlığınızı hissettireceksiniz. İhtiyacı olan kişilere yardım edeceksiniz. Hep birlikte güç birliği içinde olursanız bunu başarırsınız" dedi.

17 Eki 2013 - 15:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan Ali Kalgıdım - ey güzel alanyamın güzel esnafları yıllarca antalya gibi büyük bir şehrin ruhsat vermediği metroya ruhsat verip alanya ticaretini yağmalatan küçük esnafında büyük esnafında cirolarını yarıya indiren,yine oba belediye başkanlığı döneminde koçtaşıda alanyaya sokarak boyacıdan hırdavatçıya esnafın işini baltalatan buadamlara oy verecekmiyiz..acaba büyükşehirlere bile girmekte zorluk çeken bu devasa marketleri neyin karşılığında alanyamıza soktular

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 15:43

Çorum Haber