Sanayi sitesinde silahlı kavga: 2 ölü

Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti

ALINAN bilgiye göre, Osmaniye Küçük Sanayi Sitesinde oto kaporta atölyesi bulunan S.A., işyerine gelen Mehmet K. ve Sinan K. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle işletme sahibi S.A, yanında bulunan tabanca ile yanına gelen şahıslara ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırı sonucu Mehmet K. olay yerinde, Sinan K. ise ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı yere gelen Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Mehmet K.’nın cesedi otopsi için Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şüpheli S.A’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

01 Mar 2017 - 21:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber