'Partimi üzecek bir şey yapmadım'

Yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklu bulunduğu Mahmutlar L Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan çıkan MHP'li Mahmutlar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çatal, "Partimi üzecek bir şey yapmadım" dedi

- Kerim TOKSÖZ
ALANYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik başlattığı yolsuzluk operasyonu kapsamında 1 Mart'ta tutuklanan MHP'li üye Mehmet Çatal, avukatının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz sonucu serbest bırakılmıştı. Tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden 10 Mayıs'ta tahliye olan Çatal, "Ben Mahmutlar halkının ve temsil ettiğim Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarımın boynunu büktürecek hiçbir hareket içerisinde bulunmadım. Pazaryerleri ile ilgili sıkıntıyı tüm Mahmutlar halkı biliyordu. Partililerimizi ve bazı Mahmutlarlı pazarcılara pazaryerlerinde tezgah açtırmıyorlardı. Partimin yönetimi, meclis üyesi olmamdan dolayı beni arayıp yardım istediler. Ben de Belediye Yazı İşleri Müdürü Mehmet Avcı’yı aradım, pazarcıların tekrar tezgah açmaları konusunda konuştum. Bu konuşmalardan dolayı tutuklandım ve şuanda da serbestim. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#

13 May 2013 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber