"Özel güvenlik bölgesi" kararı uzatıldı

Kars'ın Kağızman ilçesinde bazı alanlardaki "özel güvenlik bölgesi" uygulamasının 2 hafta daha uzatıldığı bildirildi

VALİLİKTEN yapılan yazılı açıklamada, ilçede terörle mücadele  kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin  korunması için daha önce özel güvenlik alanı ilan edilen bölgelerdeki uygulamanın  uzatıldığı belirtildi. 
Açıklamada, koordinatları valiliğin internet sitesinden kamuoyuyla  paylaşılan yerlerdeki "özel güvenlik bölgesi" kararının 10 Ekim'e kadar geçerli  olduğu kaydedildi. 
Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesindeki dağlık alanda 20 Eylül'de  PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıkmıştı. 
Çatışmada Uzman Çavuş Ahmet Ece, doğum gününde şehit olmuş,  operasyonda 4 terörist de etkisiz hale getirilmişti.

27 Eyl 2016 - 14:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber