Özdemir'den Özdemir'e ziyaret

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı Fahri Kurulu Başkanı Refik Özdemir ve üyeleri Alanya'daki görevine yeni başlayan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'i ziyaret etti.

TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Kurulu Başkanı Özdemir, vakıf hakkında kaymakama bilgi verdi, vakfın amaçlarından ve yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Özdemir daha sonra, Kaymakam Özdemir'e hazırladıkları brifing dosyası ve TSK Güçlendirme Vakfı amblemi bulunan bir kravat iğnesi verdi. Kaymakam Özdemir ise ziyarete gelen vakıf üyelerine, "Halkın kendi ihtiyaçlarını eğitimli bir şekilde karşılamasıdır yönetim. Devlet, çağdaş bir yerde halkın huzur ve mutluluğu için çalışan bir hizmet süresidir. Senelerdir Başbakanımız ‘cumhuriyet odaklı halk odaklı hizmet verin’ diyor. Bizler de bu doğrultuda hizmet vermeye çalışıyoruz. Devleti hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz, devlet bir hizmet mekanizmasıdır ve asıl önemli olan vatandaştır. Biz de vatandaşımızla bu süreç içerisinde omuz omuza günler yaşayacağız" dedi.

#

15 Eyl 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber