Osmanlı Ocakları'ndan istifa

Elazığ Osmanlı Ocakları İl Başkanı Ramazan Ayhan, Osmanlı Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ile Elazığ İl Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı

AYHAN, yaptığı yazılı açıklamada, iki yıla yakın süredir Osmanlı  Ocakları Derneğinin Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ile Elazığ İl Başkanlığı  görevini yürüttüğünü anımsattı.

 "Son günlerde gündeme gelen ve Sayın Cumhurbaşkanımızın varlığından  rahatsız olduğu belirtilen Osmanlı Ocakları ile ilgili haberlerin doğruluğu  tarafımızdan teyit edilmekle beraber Başbakanlık tarafından yayımlanan bir  genelgeyle de kanıtlanmıştır" ifadelerini kullanan Ayhan, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Recep Erdoğan'ın olmadığı ve tasvip etmediği hiçbir oluşumun içerisinde  bulunmayacaklarını bildirdi.

Ayhan, derneğin ildeki tüm kademe yöneticilerinin de kendisi ile  istifa ettiğini belirtti.

19 Ara 2015 - 18:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber