‘Önemli projelerimiz olacak’

ALANYA Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Rüzgar, dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Rüzgar, göreve geldikten sonra yapmak istediklerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Erkan UYSAL 3 yıldır Alanya'da görev yaptığını belirten Rüzgar, hayvancılık konusunda önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Rüzgar, "3 yıldır Alanya'da görev yapıyorum. Yeni görevimi de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Alanya, ülkemizin çok önemli ilçelerinden birisi. Önümüzdeki günlerde personellerimizle yoğun bir şekilde çalışacağız. Yeni dönemde hayvancılık üzerine önemli projelerimiz olacak. Çünkü ülkemizin her bölgesinde hayvancılık bir eksiklik haline geldi. Öncelikle açık sistem besicilik ve süt sığırcılığının geliştirilmesine önem vereceğiz. Damızlık hayvan yetiştiriciliği konusunda projelerimiz olacak. Süt toplama ve süt işleme sıkıntısı var, onunla ilgili de çalışmalarımız olacak. Sadece hayvancılık alanında değil, gıda ve tarım gibi diğer alanlarda da çalışmalarımız olacak" dedi. MEHMET RÜZGAR KİMDİR? 1969 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya'nın Seydişehir ilçesinde tamamladı. Rüzgar, 1990 yılında Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi'nden mezun oldu. 1990-1992 yılları arasında Seydişehir'de serbest veteriner hekimliği yaptı. 1992-1995 yılları arasında Hüyük, 1995-1999 yılları arasında Yalıhüyük ilçesi, 1999-2009 yılları arasında da Seydişehir'de Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İlçe müdürlüklerinde veteriner hekim olarak görev yaptı. Rüzgar, 2009 yılında Seydişehir'den Alanya'ya atandı. 3 yıldır Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Rüzgar 2012'de kendisinden önce Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak görev yapan Umut Olgun'un yerine atandı. Rüzgar, evli ve bir çocuk babası.

#

10 Ağu 2012 - 03:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber