Oktay Elektrik'ten 'Makel' çıkarması

Makel'in Akdeniz Bölgesi Ana Bayii Oktay Elektrik, inşaat alanlarında kullanılan elektrik aksamlarının üretimini yerinde incelemek amacıyla bir gezi düzenledi

MAKEL

Elektrik'in Akdeniz Bölgesi Ana Bayii Oktay Elektrik, Alanya’da faaliyet gösteren elektrik firmalarının temsilcileri, mimar ve mühendisler için bir gezi düzenledi. Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan Makel Elektrik'in fabrikasına gerçekleştirilen gezi programı hafta sonunda yapıldı. Oktay Elektrik sahibi Şerafettin Oktay'ın da katıldığı gezi programı kapsamında Makel Elektrik'in üretim tesisleri gezildi. Gezi öncesi Makel Şirketler Grubu Pazarlama Müdürü Fatih Yüzbaşıoğlu, Makel hakkında kısa bir sunum yaptı.
'YAŞAM ALANINI UZAKTAN KONTROL ET'
Yüzbaşıoğlu, Makel'in yeni modül ürünleri ve akıllı ev teknolojisi 'Smart Home'u katılımcılara tanıttı. Yüzbaşıoğlu, sunum sonrası yeni ürünlerini uygulamalı olarak anlattı. Ürün hakkında geniş bilgi veren Yüzbaşıoğlu, "Bu sistem ile ev, ofis ve yaşam alanlarında kullanılan tüm elektrikli aletleri kontrol etme imkanı sunuluyor. Sistem sayesinde ortamı uzaktan, cep telefonu ve tabletler üzerine yüklenen program ile kontrol etme imkanı bulunuyor" dedi.
ÇALIŞKAN’DAN OKTAY’A TEŞEKKÜR
Alanya'dan katılan 60 kişilik ekibe fabrikada üretimin her aşaması uygulamalı olarak anlatıldı. Gezi programı kapsamında Makel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan, Makel Akdeniz Bölgesi Ana Bayii Oktay Elektrik'in sahibi Şerafettin Oktay'a teşekkür plaketi sundu. Fabrika gezisi sonrası İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde yemek yiyen Alanya heyeti, ertesi gün ise tarihi yarımadayı ziyaret etti. Gezi hakkında bilgi veren Oktay, "Makel işbirliği ile Alanya ve bölgedeki mühendis, mimar ve müteahhitleri kapsayan bir gezi programı gerçekleştirdik. Gezimizde inşaatlarda kullanılan elektrik malzemelerinin hangi koşullarda ve şekilde üretildiğini inceledik. Bu tür gezilerimizi daha sık ve geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu gezimizde bizlere katılan herkese ve bizleri ağırlayan Makel ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

09 Eki 2013 - 23:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber