Öğrenciler için tesis yapılacak

ALANYA Belediyesi, Kestel Beldesi’nde yapımı devam eden Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meslek Yüksek Okulu (MYO) bahçesinde yapılacak spor tesisileri için hafriyat çalışması başlattı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, sadece merkezde değil çevre beldelerde de yol, altyapı ve eğitime destek kapsamında belediye olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bu kapsamda Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi bahçe, çevre düzenleme ve yeşil alan çalışmalarına destek amacıyla hafriyat çalışmasına başladıklarını açıklayan Dere, aynı bölgede yapılacak spor tesisleri alanında da hafriyat çalışmalarına başladıklarını anlattı.

25 Eki 2013 - 00:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber