O FETÖ imamı tutuklandı!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda çalışan Bylock kullanıcısı hakimin telefonuna Bylock yüklediği belirlenen eski FEM Dershanesi öğretmeni Ahmet Söylemez tutuklandı.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Bylock kullanıcı oldukları belirlenen hakim ve savcılara yönelik yürütülen soruşturmada şüpheli hakim savcılardan Y.D. itirafçı olmuş ifadesinde kendisini HSYK müfettişi olarak tanıtan bir kişinin Malkara'da görev yaptığı sırada telefonuna Bylock programı yüklediğini buradan FETÖ mensubu bir imam ile irtibat kurduğunu açıklamıştı.
Bu kişi ile İstanbul'daki bir adreste de görüştüğünü ve görüştüğü adresin FETÖ evi olduğunu söyleyen Y.D.'nin ifadesi üzerine yer gösterme yapılmış ve fotoğraf teşhisinden kimliğinin Ahmet Söylemez olduğu belirlenen şüpheli İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sivas'ta gerçekleştirilen operasyonla yakalanmıştı.
Bir süredir İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgu işlemleri devam eden şüpheli FETÖ imamının, sorgusunda FEM Dershanesi eski öğretmenlerinden olduğu anlaşıldı. Bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Söylemez soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Önder Yaman tarafından sorgulandı.
Hakkındaki iddiaları reddeden Söylemez, tutuklanmak üzere Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sorguyu gerçekleştiren İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği şüpheli hakkında tutuklama kararı verdi ve cezaevine gönderildi.

26 Eki 2016 - 18:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber