Numan Kurtulmuş: Oklar PKK'yı gösteriyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Beşiktaş'taki hain saldırıyla alakalı bir açıklama yaptı

BAŞBAKAN Yardımcısı Kurtulmuş, Beşiktaş'taki terör saldırısına ilişkin, "Araçtan yola çıkarak hareket ettiğimiz zaman oklar PKK'yı gösteriyor. Netleştiği taktirde bunlar zaten kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: '(Beşiktaş'taki terör saldırısı) Planları detaylı bir şekilde çalışılmış bir saldırı olduğu anlaşılıyor. Beşiktaş taraftarı stattan çıktıktan sonra, en son Bursaspor taraftarı da çıkartılıyor... Son derece rutin, güvenliği sağlayan çevik kuvvet mensubu polislerimizin toplanma yerleri hedef alınıyor. Yani doğrudan doğruya hedef polisin kendisidir, polis teşkilatımızdır.'  
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Çok net olan bir şey var; bunların her  birisinin, her terör örgütünün arkasında sahipleri var. Bunlar nihayetinde  diyoruz ya vekalet savaşları, yani maşaların kullandığı savaş. Buradaki son  saldırıda da bir maşa kullanılmıştır. Büyük ihtimalle PKK görünüyor ama o maşayı  kim kullandı, niye kullandı, nasıl kullandı? Esas olan şey budur. Buradan bir  kere daha haykırıyoruz, samimi bir şekilde bütün dünyaya çağrıda bulunuyoruz;  teröre karşı ortak bir mücadeleyse lütfen bütün ülkeler, bütün güçler  kullandıkları bu maşaları kullanmaktan vazgeçsinler."

11 Ara 2016 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber