Nejat İşler'in doktorlarından son açıklama!

22 Ocak'tan bu yana Acıbadem Maslak Hastanesi'nde tedavi gören sanatçı Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu tarafından yazılı açıklama yapıldı

İŞLER'İN sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirtilen Çuhadaroğlu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

GÖZ VE MİMİK HAREKETLERİYLE İLETİŞİM KURABİLMEKTEDİR

Sanatçı Nejat İşler'in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. İşler'in kan değerleri verilerine göre, enfeksiyonunun daha iyi düzeyde seyrettiğini belirtmek isterim. Organ fonksiyonlarının ise, tam olarak düzelmese de, daha iyiye gittiği gözlemlenmektedir. Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır. Sayın İşler'in sağlık durumu, olumlu değişimlere rağmen, yoğun bakım sürecinde olması nedeniyle ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; Tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz.

27 Oca 2014 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber