'N Hayat'ın konuğu Mabel Matiz

Gülay Afşar'ın sunduğu NTV'nin yeni programı 'N Hayat', bu hafta da birbirinden çarpıcı konu ve konuklarıyla ekrana gelecek

BİR zamanların çocuk yıldızlarının yerini bugün sosyal medyada meşhur bebekler, fenomen çocuklar aldı. Çocukların sosyal medya açma yaşı düştü. Bir yandan bebeklerine sosyal medya hesabı açan anneler, babalar... Bebekleri üzerinden kazanç kaynağı yaratan aileler... Bebeklerin ve çocukların sosyal medya ile ilişkisini Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yüce Zerey'den çarpıcı açıklamalar.
NEDİR BU KADINLARIN ÇEKTİĞİ?

Dünyada Rihanna, Türkiye'da Hadise ve Göksel, geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isimlerdendi. Rihanna ve Hadise kilolarıyla eleştirildi. Göksel, gençlik fotoğrafıyla sosyal medyanın dilindeydi. Rihanna ve Hadise kendileriyle barışık olduklarını açıklarken, Göksel sosyal medyadan "Keşke dış güzelliğimiz yerine içimize odaklansak" yazdı. 'N Hayat' programı soruyor: Nedir bu dünyanın illa zayıf,illa güzel olacaksın diretmesi?

BOŞANMAYI DÜŞÜNEN ÇİFTLERE YENİ ÇÖZÜM EVLİLİK HAPİSHANESİ OLABİLİR Mİ ?

Geçtiğimiz hafta, Transilvanya'da 15. yüzyıldan kalma kilisede, 300 yıl boyunca evli çiftlerin sorunlarını çözmek için kullanılan bir mekanın haberi öne çıktı. BBC'de yer alan habere göre, boşanmak üzere olan çiftler buraya geliyor, altı hafta boyunca bu odada kilitli kalıyor. Bir çoğu, sorunlarını halletmiş bir şekilde bu odadan ayrılıyordu. Fikri bile kötü gelse de evli çiftleri sorunlarını çözmek için illa böyle bir odaya mı kapatmak gerekiyor? İletişim çağında neden iletişim kuramıyoruz? Psikiyatr Alper Hasanoğlu cevaplayacak.

SILA DÜETİYLE KONUŞULAN Mabel Matiz KONUK OLACAK

Sıla, Harbiye Açıkhava'da 5 gece üst üste verdiği konserlerle, bu haftanın en çok konuşulan isimlerindendi. Sıla'nın konserlerinde özel bir konuğu da vardı: Mabel Matiz. Birlikte yazdıkları 'Muhbir' şarkısını ilk kez Harbiye Açıkhava'da söylediler. O günden beri de sosyal medyada herkes 'Muhbir'i konuşuyor. Şarkının yazarlarından Mabel Matiz, 'N Hayat'a konuk olacak ve 'Muhbir'in hikayesini anlatacak. Bir yandan yeni albüm hazırlığında olan genç müzisyen, yeni şarkılarından birini de ilk kez 'N Hayat'ta canlı söyleyecek.

Gülay Afşar'ın sunduğu 'N HAYAT' programı, cuma akşamları saat 22.00'de NTV'de yayınlanıyor.

28 Tem 2017 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber