Murat Özdağ yine gözaltına alındı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyon kapsamında Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ gözaltına alındı. Geçen ay da yine aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat Özdağ, 250 bin TL kefalet ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı

KOCAELİ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın geçen ay Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlediği operasyon kapsamında aralarında iş adamlarının da olduğu 67 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların bazıları serbest bırakılırken, bazıları ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ise 250 bin TL kefalet ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, darbe girişiminin ardından yeniden soruşturma başlatması üzerine polis bu sabah Murat Özdağ’ın evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan Murat Özdağ, elleri arkadan kelepçelenerek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 
DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILMIŞTI 
Murat Özdağ darbe girişiminin ardından İzmit’te Perşembe Pazarı alanında düzenlenen ’Demokrasi Nöbeti’ne katılırken, platforma çıkarak halka hitap eden yöneticilerin yanında yer almıştı.

21 Tem 2016 - 13:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber