Muhsin Başkan’a unutulmaz vefa

BÜYÜK Birlik Partisi’nin (BBP) kurucusu olan ve 25 Mart 2009 tarihinde yerel seçimlere dört gün kala Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi yakınlarında geçirdiği helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu anısına Kestel Belediyesi bir park yaptırdı.

Demokrat Parti mensubu olmasına karşın BBP’nin efsanevi şehit genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini taşıyan gençlik parkının açılışına katılan Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ayrıca Alperen Ocakları Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Tutar ile çok sayıda Alperen Ocağı üyesi eşlik etti. BBP’nin ebedi genel başkanı Yazıcıoğlu için Kuran okutulurken, Alperen Ocakları Alanya İlçe Başkanı Mustafa Tutar, duyarlı yaklaşımından ötürü Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verdi. Mahmutlar istikametine giderken Kestel Belediyesi kavşağından yaklaşık 300 metre ileride ve sahil kenarında olan parkta su havuzu, çardaklar ve oyun aletleri de bulunuyor.

#

07 May 2012 - 01:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber