Mühendislik'te ilk ders heyecanı

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencilerine ilk ders, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan tarafından verildi

 Kaylan, Alanya İşletme Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen derste öğrencilere düşünce kalitesinin nasıl geliştirileceğine dair kapsamlı bir sunum yaptı. Kaylan, endüstri mühendisinin sistemi tasarladığını, son yıllarda hizmet sektörünün daha yoğunluk kazandığını ve Alanya'nın bu açıdan inanılmaz bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. AÜ Alanya Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Altun, her ay bir sektör temsilcisini ya da öğretim görevlisini konuk ederek öğrencilerle buluşturacaklarını söyledi.

01 Eki 2013 - 23:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber