Motosiklet sürücüsü aranıyor

ALANYA'DA plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosikletin çarparak kaçtığı ilköğretim 1. sınıf öğrencisi kız çocuğu yaralandı.

Akın BAYCAN Küçük kız kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, polis kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre, İnönü İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Ayşe Nural (7), okuldan çıkarak evine gitmek istedi. Yol kenarında yürüyen Nural'a, hızla gelen plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir motosikletli çarparak kaçtı. Yaralanan Nural, yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, motosiklet sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

#

10 Şub 2012 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber