MHP'li Arslan kazada öldü

PAYALLAR Belediyesi'nin MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Arslan, dün akşam saatlerinde Payallar Sanayi Sitesi önünde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

- Mustafa ADIYAMAN
Edinilen bilgiye göre Mehmet Arslan, saat 19.00 sıralarında Payallar Sanayi Sitesi'ndeki iş makineleri tamiri atölyesinde tamir ettiği mini traktörü kontrol etmek için yola çıktı. Mehmet Arslan, henüz tespit edilemeyen bir nedenle sanayi sitesi önündeki dereye uçtu.  Traktörün altında kalan Mehmet Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti. 3 çocuk babası olan Arslan, 29 Mart yerel seçimlerinde BBP’den Payallar Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilmiş,  yaklaşık bir yıl sonra MHP’ye geçmişti. Sakin kişiliğiyle tanınan Arslan, tamirciliğin yanısıra aynı zamanda hafriyat işleri de yapıyordu. Bugün Payallar’da toprağa verilmesi beklenen Arslan’ın büyük oğlu Ali’nin 50 gün sonra teskere alacağı öğrenildi.

#

20 Tem 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber