MHP'de ortalık karıştı! O isim disipline sevk edildi...

Ülkücü camia içerisinde çok sevilmesine rağmen bu seçimde aday gösterilmeyen Sinan Oğan, parti disiplinine aykırı açıklamaları nedeniyle disipline sevk edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden aday yapılmayan ve seçim günü parti aleyhine eleştirel açıklamalar yapan Sinan Oğan’ın ihracını istedi.

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmeyen Sinan Oğan’ın ihracına giden yolu ise seçimin ilk gününde attığı twitler etkili oldu. Sinan Oğan, attığı twitinde, “Türk Milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlının başkenti, Türk Dünyasının göz bebeği İstanbul'da HDP'nin gerisinde kaldı. Başarı nerede?” kullandığı ifadeleri MHP'de büyük yankı buldu.

"HAKKIMIZDA DEVLET VERMİŞ FERMANI"

İhracı için düğmeye basıldıktan sonra ise “Hakkımızda Devlet vermiş fermanı, ferman padişahın Ülkücü gönüller bizimdir” diye bir twit attı ve Dadaloğlu’nun sözlerinin yer aldığı türküyü paylaştı.

13 Haz 2015 - 14:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber