MHP'li Adan: Atatürk yaşasaydı CHP'yi kapatırdı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Eğer Atatürk yaşasaydı bu 80 PKK’lı vekille blok oluşturan CHP’yi kapatırdı" dedi. Adan, "Ben Türk milliyetçilerinin merkezi olan MHP’nin 7 Haziran’dan bugüne ortaya koyduğu duruşunu tarihin en büyük duruşu olduğunu, cumhuriyet tarihinin en asil duruşu olduğuna inanıyorum" diye konuştu

MHPGenel Başkan Yardımcıları Celal Adan ve Atilla Kaya, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türkiye Kamu-Sen’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıya MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, eski İstanbul il milli eğitim müdürü Ömer Balıbey, Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Mustafa Kavlu, Kamu-Sen genel başkan yardımcısı Fahrettin Yokuş ile çok sayıda Kamu-sen üyesi katıldı.

"EĞER ATATÜRK YAŞASAYDI BU 80 PKK’LI VEKİLLE BLOK OLUŞTURAN CHP’Yİ KAPATIRDI" 

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP’nin CHP ve HDP ile yan yana getirilmeye çalışıldığını belirterek şunları söyledi: 

"Eğer Atatürk yaşasaydı bu 80 PKK’lı vekille blok oluşturan CHP’yi kapatırdı. MHP, bunu Türk milletinin defteri kebirine not düştü. Üzülerek ifade ediyorum. Bunları bu dönem bize yaşattıkları için Allah’a bunlarla hesaplaşmamıza imkan tanıması için dua ediyorum. Anayasanın ilk 4 maddesini şart olarak sunmayı bize hazırlayan siyasal iktidarın varlığından utanmıyor muyuz? MHP ilk 4 maddeye bağlı kalalım diyor. Anayasadan Türk kelimesinin çıkarılmasının iklimi oluşturulmadı mı? T.C. tartışılmadı mı? Güzel andımız çıkarılmadı mı?"

29 Eki 2015 - 15:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber