Mevlüt Demir: Her zaman başarılıydı

Türkiye'nin ilk Alanyalı İl Emniyet Müdürü olan Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, geçen ay kendisini Denizli’deki makamında ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim’e iadeyi ziyaret yaptı

TÜRKİYE’NİN ilk Alanyalı İl Emniyet Müdürü olan Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, geçen ay kendisini Denizli’deki makamında ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim’e iadeyi ziyaret yaptı. Meslek yaşamında 27 yılı geride bıraktığını ve 17 Şubat 2014 tarihinden beri Denizli’de görev yaptığını ifade eden Mevlüt Demir, “İnterpol'ün uluslararası kaçakçılık direktörlüğünde görev yaptım. Alanya’ya hem ailemizi hem de dostları görmek için geldim” dedi. Öte yandan dün Dışişleri Bakanı olarak görevlendirilen Mevlüt Çavuşoğlu’nun çok eski arkadaşı olduğunu söyleyen Mevlüt Demir, “Ankara’da Sayın Bakan’ın ofisiyle bizim işyerimiz yakındı, aramızda iki bina vardı. Bir Alanyalı olarak Dışişleri Bakanı olması bizi gururlandırdı, sevindirdi. Alanyalılara, Türkiye’ye ve dünyaya hayırlı olsun” dedi.

30 Ağu 2014 - 00:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber