Meteoroloji'den şiddetli uyarı!

Meteoroloji, hafta sonu güney ve batı kesimlerde etkili olacak olan yağış ve sonrasındaki sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması uyarısında bulundu

METEOROLOJİ'den yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi)ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların kuvvetli lodosla birlikte(40-60 km/sa); Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusunda kuvvetli, Muğla, Antalya, çok kuvvetli(51-75 mm.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekilmektedir. Oluşması muhtemel riskler: Ani Sel - Su Baskını - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar

BATI VE GÜNEY KESİMLERDE ŞİDDETLİ YAĞIŞ 

Pazar günü devam edecek yağışların kuvvetli lodosla (40-60 km/saat) birlikte İzmir, Aydın, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, Denizli, Burdur, Karaman, Konya ve Isparta'nın güneyi, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman ile Malatya ve Elazığ’ın güneyinde kuvvetli, Muğla kıyı kesimi ile Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Oluşması muhtemel riskler: Ani Sel - Su Baskını - Sel - Yıldırım - Çatı Uçması - Ulaşımda Aksamalar

24 Oca 2014 - 16:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber