Meral Çamurdan son yolculuğuna uğurlandı

Alanya’nın renkli simalarından olan eski Kumkapı Bar işletmecisi Meral Çamurdan toprağa verildi

ALANYALILARI Yılmaz Morgül, Cenk Eren gibi sanatçılarla tanıştıran Çamurdan’ın geçirdiği beyin kanaması sonucu 67 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Alanya’da Kumkapı Bar, AGC Center ve Yelken Restoran’ın işletmeciliklerini yapan Çamurdan'ın cenazesi, bugün öğle namazından önce Cikcilli'de bulunan Alanya Belediyesi Mezarlığı'na defnedildi. Yeni Alanya Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

#

03 Nis 2013 - 13:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Maviş - Cenazesinde En Vefalı Dostları Vardı ! Kalabalık Değildi Fakat İçten ve Yüreğinde İnsanlık Bulunan Tüm Dostları Gelmişti ! Allah Rahmet Eylesin Nur içinde yatsın ! Tüm Sevenlerinin Başı Sağ Olsun !

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 13:01
01

Harika ödemiş - Canım meral annem senin manevi kızın olmak seninle yılları paylaşmak çok güzel ve özeldi....hayata dair çok şeyi senden öğrendim insanların vefasixligini ise sen işini kaybettiğin de ve seni son yolculuğuna uğurlama için geldiğinde öğrendim. ...hep aklımda kalbimde ve dualarimdasin....rahat uyu mekanın cennet olsun annem kızın harika

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 13:01

Çorum Haber