Melih Gökçek'ten "Eymir" önerisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Eymir Gölü'nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması önerisinde bulundu

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir  Gölü'nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılmasını önerdi.   
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, ODTÜ  Kültür ve Kongre Merkezi'nde 15 ve 16 Aralık'ta düzenlenecek "Eymir Sempozyumu"  davetiyesini Twitter hesabından paylaştı. 
Eymir'in dünü, bugünü ve yarınının ele alınacağı sempozyuma  katılacaklara önerilerde bulunan Gökçek, katılımcılardan "Eymir, Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından nasıl halka mal edilir ve ne yapılmalıdır?"  konusunun görüşülmesini istedi. 
Gölün halka açık olması halinde bütün Ankara için fayda sağlayacağını  belirten Gökçek, bu durumda Eymir'in bakımının da çok daha verimli olacağını  bildirdi. 
  Gökçek, "Belediyenin harcamalarıyla Eymir, inanılmaz işlev kazanır.  Bugün ODTÜ'den sayısız ziyaretçi Mogan'ı tercih ediyor. Neden? Çünkü bakımlı.  Katılımcılardan ricam, yarın Eymir, Büyükşehir tarafından yönetilirse Eymir'de  neleri görmek istersiniz, sempozyumda bunlar tespit edilmeli. Artık herkes şunu  kabullenmeli, Eymir artık halka açılacaktır. Bunu Büyükşehir  gerçekleştirecektir." 
  Melih Gökçek, Eymir Gölü konusunda ODTÜ yetkililerinin tekliflerine  açık olduğunu da kaydetti.

08 Ara 2016 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber