Meçhul Adanalı İncirlik'e izinli girmiş

Adana'daki İncirlik Üssü'nü ziyaret eden ünlü oyuncular Ray Allen, Scarlett Johansson, Chris Evans'la çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan kimliği meçhul Adanalının, bir arkadaşının refakati ile sıkı güvenlik önleminin bulunduğu alana girmeyi başardığı, ziyaretçi defterinde de adının kayıtlı bulunduğu ortaya çıktı

GEÇEN 6 Aralık'ta ABD askerleri ile ailelerine eğlence ve bakım hizmetleri sunan bir kuruluş olan United Service Organizations Inc.'in (USO Show) yaptığı etkinlik kapsamında 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' filminin 2 yıldızı olan Chris Evans ve Scarlett Johansson'ın da aralarında bulunduğu oyuncular, Adana'daki İncirlik Üssü'nü ziyaret etti. Etkinlik kapsamında sahneye çıkan ünlüler, askerlerin sorularını da yanıtlayarak onlarla sohbet etti. Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarında ziyaret sırasında askerler ile birlikte çektirdikleri ları paylaştı. 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Aynı günün akşamı sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük'teki bir kullanıcı da adresine, ünlü oyuncularla çektirdiği ları, zorlu bir şekilde yüksek güvenlikli üsse girdiğini anlatarak yükledi. Törenin yapıldığı alanda bulunduğu öne sürülen ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'un da olmasına rağmen, sivil bir kişinin güvenlikli alana nasıl girdiği tartışma konusu oldu. Bunun üzerine soruşturma başlatan Adana polisi, kimliği meçhul Adanalı'nın, İncirlik Üssü'ne giriş-çıkış hakkı bulunan bir arkadaşının refakati ile girmeyi başardığını belirledi. Üs nizamiyesi kapısındaki nöbetçi amirliğinde bulunan ziyaretçi defterine kayıt yaptırarak içeri giren bu kişi, ayrıca Ekşi Sözlük'te paylaştığı ları da sildi.

08 Ara 2016 - 13:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber