Mahkemede birbirlerine girdiler!

15 Temmuz’da Marmaris’e giden suikast timinin davasında ‘Çiğli imamı’ Zekeriya Kuzu ile tutuklu Tuğgeneral Sönmezateş tartıştı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast düzenlemek için Marmaris'te kaldığı oteli basan ve 2 polisi şehit eden darbecilerin yargılandığı davanın ikinci gününde, FETÖ'cü askerler birbirine düştü. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunmasını yapan "Paşa" lakaplı, FETÖ'nün çiğli Üssü imamı astsubay Zekeriya Kuzu, sözlerine "Mahkemeden çok memnunum. Kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diyerek başladı. Bu sözlere sinirlenen tutuklu sanık Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ise "Kimse benim adıma teşekkür edemez" diye bağırdı. Çıkan gerginliğin yatışmasının ardından savunmasına devam eden Kuzu, "Ülkü ocaklarında yetiştim. 30 yıl MAK timinde görev yaptım. Benim hayatım insan kurtarmaktır. Bizler için deliler ekibi derler" dedi. Bu sırada Sönmezateş, "Ben deliler ekibinden değilim" diye bağırınca yeniden gerginlik oldu.

Kaynak: Sabah

22 Şub 2017 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber