Maç sonu cinayet

İstanbul Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dün akşam Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan gergin derbi sonrasında Fenerbahçeli bir taraftar öldürüldü.

Olay, Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar grubunun yaptığı açıklamayla duyuldu. “Edirnekapı Metrobüs durağında Fenerbahçeli Burak Yıldırım’ın Galatasaraylı iki taraftar tarafından bıçaklandığı ve hayatını kaybettiği duyuruldu.
'KALBİNİN ALTINDAN BIÇAKLANDI' Burak Yıldırım’ın yanında olan bir arkadaşı olayı  şöyle anlattı: “Stattan çıktık. 10 kişiydik. Gaziosmanpaşa’ya dönüyorduk. Söğütlüçeşme’den metrobüsle Edirnekapı’ya geldik. Metrobüsten önce o indi. Bu sırada Galatasaraylı iki taraftar, seslendi. Kalbinin altından bıçağı soktu. Hiçbir tartışma olmadı. Saldıranların ikisinde de Galatasaray forması vardı. Evimize gidecektik.”  Kaçan iki saldırganın 20-25 yaşlarında oldukları ve üzerlerinde sarı-kırmızılı forma bulunduğu iddia edildi.

#

13 May 2013 - 09:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

amir ayhan - Bukadar fanatiklik olurmu yazik gencecik bir cana kiymak insanliga yakismaz bu genlige yazik bence egitim eksikliginden cehalitlikten oluyor bunlar uyan artik buyuk devlet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 09:53
01

durali kevki - olayın öncesini neden yazmıyorsunuz geçin bunları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 09:53

Çorum Haber