Lüks araçta ilginç olay

Ataşehir’de genç bir kız, yabancı plakalı lüks bir aracın içinde mahsur kaldı. Genç kızın ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Aracın sürücüsüne ulaşan ekipler, sürücünün gönderdiği anahtarla, genç kızı kurtardı

Edinilen

bilgilere göre, olay, saat 10.00 sıralarında AtaşehirTopçu İbrahim Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, B.K isimli genç kız aracın içinde uyuya kaldı. Uyandığında aracın içinde kilitli kaldığını gören B.K, panik halinde polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine, itfaiye, polis ve ambulans ekipleri geldi. Bu sırada görüntüsünün alınmasını istemeyen genç kız, basın mensuplarından yüzünü kapatarak saklanmaya çalıştı.

İtfaiye ekibi, arabanın içinden genç kızın telefon numarasını aldı ve kıza telefonla ulaştı. Genç kız, telefonda gözyaşları içerisinde aracın kilidinin açılmadığını söyledi. Ekipler genç kızdan aldığı bilgiyle aracın sahibi Y.B'ye telefonla ulaştı. Aracının camlarının kırılmasını istemeyen Y.B, anahtarları itfaiye ekiplerine gönderdi ve genç kız arabadan çıkartıldı.

Polis arabasına bindirilen genç kız, bu esnada yüzünü kapattı. Olayı duyup olay yerine gelen B.K’nın bir arkadaşı ise ”Sadece gölge olduğu için arabanın içinde uyumak istemiş. Sonra kilitli kaldığını anlayınca, panik olup polisi aramış” dedi.

METİN BAŞAR

13 May 2015 - 14:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber